Pagina's

dinsdag 7 februari 2017

Voortgang Vicky

Op 2 augustus 2016 was het dan zover; we gingen ons tweede hondje, Vicky, ophalen op Schiphol. Een zwervertje van plm. een jaar oud, schuchter en erg op haar hoede.
Eenmaal thuis had ze al snel haar plekje gevonden en speelde ze graag met Chica, ons eerste Spaanse hondje en Jake de kat.
Ze had wel wat last van jeuk en rode plekjes maar door goed geconcentreerd en hoogaardig voer te geven was dit snel verdwenen, ook haar vacht werd hierdoor weer mooi zacht en glanzend.

Het gaat dus heel erg goed met Vicky. Ze is verschrikkelijk lief al is ze wel nog gereserveerd naar vreemden toe maar als ze even de kat uit de boom heeft gekeken gaat ze tegen je aanleunen en moet er gekriebeld worden. Het is een echte knuffelkont.
We gaan veel naar het bos en het strand waar ze samen met Chica haar energie kwijt kan; zwemmen in de zee, achter de vogels aan in het bos…. hoe gekker hoe leuker.
Er zijn wel eens een paar sloffen gesneuveld, een stuk worst uit de boodschappentas gepikt en in huis gepoept en geplast maar dat mag de pret niet drukken, noem het opstartproblemen.
Ze weet inmiddels heel goed wat wel en wat niet mag en ze doet het uitstekend.
Wat een beetje liefde en aandacht wel niet met een beestje kan doen…

Groetjes,

Gijs en Christien











Geen opmerkingen:

Een reactie posten