Pagina's

maandag 6 februari 2017

Nina

In oktober 2016 hebben wij Nina opgehaald van Schiphol. Sneller dan verwacht kwam ze bij ons, gelukkig. Heel onzeker was ze, wat staat me te wachten, waar ga ik heen zou ze gedacht hebben. Ik kan zeggen dat ze nooit had verwacht in zo'n warm mandje terecht te komen. Leuke speelkameraadjes, twee poezen. Ze moest leren om met ze om te gaan, 1 poes wilde met rust gelaten worden de ander heeft ze een echt speelkameraadje aan. Dat had ze heel snel door, Nina voelde zich heel snel thuis.
Nina heeft een mooie vacht gekregen sinds ze in Nederland is, ze was al mooi maar er is toch nog een wintervachtje gegroeid mede doordat ze iets is aan gekomen. Nina heeft heel veel mooie stipjes in haar vacht gekregen.
Ze was onzeker met spelen, durfde niet zo goed maar was niet angstig, Nina is geen moment angstig geweest. Integendeel, ze voelde zich zo snel thuis dat ze na drie maanden durft te spelen met speeltjes, dat ze buiten in het bos zo goed losloopt alsof ze alle hondetrainingen heeft gevolgd. Ze houdt ons altijd goed in de gaten. Ze heeft al veel hondevriendjes. 
Nina is niet meer weg te denken uit ons gezin, ze is altijd heel vrolijk, wil het liefst heel de dag knuffelen. Kan goed alleen zijn. Het leuke van Nina is ook dat ze niet blaft maar met ons praat, ze kan heel leuk grommend verhalen vertellen.Nina is een heel grappig, leergierig, vrolijk hondje.

Onze ervaring met ace is heel goed verlopen. Ze doen goed werk en alles wordt goed geregeld. Ik volg ace elke dag en elke dag zie ik weer van die schattige koppies voorbij komen. Ik hoop dat ze allemaal een gouden mandje krijgen. Ga zo door!!!

Wij hebben er in elk geval een superhondje vandaan. 

Veel liefs Jan, Diana en Bryan Jansen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten