Pagina's

maandag 6 februari 2017

Sem (ACE Newton)

Hallo allen,

Hier een berichtje van Sem, momenteel een week in mijn nieuwe huis in het Brabantse land.
Het gaat ontzettend goed met mij, mijn nieuwe baasje zegt tegen iedereen die het maar wil horen dat ik een modelhond ben.
Ik ben zindelijk (oké bij binnenkomst / aankomst in mijn nieuwe huis dacht ik dat ik mijn plasje tegen de plant mocht doen) maar dit was de eerste en laatste keer. En ook heb ik één keer haar boterhammen gepikt, maar goed moet ze maar leren dat ik bij het aanrecht kan en ik veel honger heb geleden dus dat haar boterhammen echt onweerstaanbaar zijn. Ook mijn baasje heeft nu geleerd om geen eten op het aanrecht te laten staan, af en toe ga ik toch nog even kijken voor zekerheid of ze er echt van geleerd heeft.

Ik leer snel, ik kan al op commando zitten en hier komen, alleen het loslopen durft mijn baasje nog niet aan. We gaan binnenkort ook naar school, hier krijg ik de basis wat ik moet weten en verder geen opleiding voor mij zegt zij. Gewoon een heerlijk hondenleven leiden is voldoende.
Verder vind ik het heerlijk om lekker door het veld te lopen en te snuffelen, wel  vond ik het raar dat ik schapen, geiten en paarden tegenkwam tijdens mijn tripjes naar buiten. Vreemd die dieren, maar ondertussen kijk ik er niet meer naar om. Alleen de paarden van de buurman, die bekijk ik lekker veilig vanachter het raam in de huiskamer, ik vind deze nl. veel te groot om van dichtbij te bekijken.

Naast het naar buiten  gaan breng ik heel veel tijd slapend door, ik snap er niets van het baasje heeft een kussen gekocht maar dat is toch zonde om erop te gaan liggen, nee ik lig het liefst languit in de hal of in de woonkamer zeker als de zon naar binnen schijnt heerlijk. Ik kan zo uren doorbrengen, mijn baasje heeft dan ook maar een tweede kussen zonder vulling op de grond met een plaid erover neergelegd dat vind ik wel lekker liggen, laat maar komen die zon.

Verder zijn alle mensen die ik tegenkom buiten zo vriendelijk, uiteraard ben ik ook vriendelijk naar hun ik geef ze standaard een poot en kijk ze eens lief aan voor een extra knuffel, die krijg ik 9 van de 10 keer ook. Nee tot nu toe geen klachten. Ik ben ook rustig in gewicht aan het aankomen met lekker voer. Ook heb ik van mijn baasje een kluif gekregen, alleen ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet. Ja op kauwen maar naar drie keer kauwen denk ik is dit dan alles dus hou ik het maar weer voor gezien.

Ik de bijlage een aantal foto’s van mij, de foto’s van buiten zijn niet echt geweldig. Het baasje zegt dat ik niet stil blijft staan, maar ik denk dat ze gewoon geen foto’s kan maken.


Groetjes

Sem






1 opmerking:

  1. agg wat een schatje !! veel plezier :) groetjes vanuit Noord-Holland xx

    BeantwoordenVerwijderen