Pagina's

zondag 18 december 2016

OPEN DEUR DAG VANDAAG,...

Vandaag hadden we open deur dag, het was gezellig ondanks het koude barre weer, …
Onze bekenden kwamen ons een riem onder ons hart steken en er werd gezellig gebabbeld en geknuffeld, heerlijk om eens af en toe samen te zijn,…heerlijk om even bij de hondjes te zijn.
Vele mensen konden hun eerste stap in de quarantaine zetten en op sectie 4,…een mijlpaal in het leven van ACE  SHIN sinds dit jaar toch 17 jaar ver,…en meer dan 18000 levens gered,…kon ik ze nog maar eens allemaal een knuffel op hun koppie geven,..
18 000 ….t is me heel wat, en je hebt het niet eens zien passeren,…

Bedankt aan iedereen die er was, en ons een handje hielp!! 

De geweldige studenten Rick en Melissa, hadden samen met enkele vrijwilligers waren in Mijas onze foldertjes aan het verdelen, echter de politie hield de kinderen tegen en maakte hen bekend dat ze geen flyertjes mochten uit delen, 
hier heb je vergunningen voor nodig !!
Toen ik de politie aan de telefoon kreeg moest ik aanhoren wat een schande het wel was om te durven flyers verdelen, ik dacht,…”dit kan toch echt niet”,…en zei aan de politie dame dat het om ons rescue center ging die al jaar en dag altijd op die manier de mensen bekend maakte dat we een open deur dag houden,..
“Awel” zo kreeg ik te horen, "vanaf nu dus niet meer”…rescue of geen rescue,..en een hele walm van negativiteit en dreigingen kwamen me ter oren,..we moesten stoppen en we zouden een boete van 150 Euro krijgen,….

Op zo een momenten zakt je moed je echt in de schoenen, we vragen geen Euro aan de gemeente, krijgen geen hulp of een handje hulp,…
Een open deur dag om mensen bewust te maken wat we doen, of om een zakje eten voor de honden,..
Maar ook dat is niet gegund,…je mag geen flyers uit delen, …. en je krijgt er nog een boete om ook,…

Onze hele open deur dag heeft niet eens 150 euro opgebracht,..maar de boete zijn we in t verwacht, hoe triest kan je bestaan he, we redden weerloze honden van de straat, ….we mogen niet opgeven he,…onze hondjes hebben ons nodig maar soms ….soms zijn er zo van die dagen dat,….

Morgen gezond weer op he, en maar denken, “Ze weten niet beter….”

Klik hier voor de foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten