Pagina's

dinsdag 15 november 2016

EDU nu Gerrit

"Hoihoi iedereen, vroeger in Spanje heette ik Edu maar mijn baasjes hebben mij een Nederlandse naam gegeven en nu heet ik Gerrit.
Ik woon nu een paar maanden bij m'n nieuwe baasjes en heb het erg naar me zin! Ik ben inmiddels een beetje dik geworden van alle koekjes, ben wel 10,5 kg aangekomen!!! In het begin was het wel wat moeilijk voor mij om alles te begrijpen, mijn baasjes vonden het niet zo leuk dat ik steeds de kat als een knuffel gebruikte en hem overal meenam in mijn bek. In het huis is het erg druk maar erg gezellig, we hebben totaal 3 honden en 2 katten, iedereen vind mij aardig en ik vind mezelf vooral erg leuk. Mijn zelfvertrouwen is binnen een week erg verandert en ben voor niets bang, ik lok alle honden gewoon lekker uit en bijt ze in hun wang en als ze boos worden ren ik snel naar m'n grote zus;-)
Het liefste wat ik doe is lekker varen op de boot, en dan vanaf de boot het water in springen met de rest van de honden!
Nederland is heel leuk maar vind het wel erg koud soms, mijn baasje vond op haar werk een muts en sjaal, misschien moet ik die voortaan maar op als het regent
😂😂"






Geen opmerkingen:

Een reactie posten