Pagina's

donderdag 4 augustus 2016

Pip (ACE Frida 8795)

Hallo iedereen,
 
Een berichtje over mijn hele leuke lieve hond Pip. Pip heeft een paar maanden van haar leven in het asiel in Spanje gezeten. Gevonden in een vuilnisbak met een paar broertjes en zusjes. Gelukkig was er snel een adoptant die Pip naar Nederland haalde. Helaas is dat na een paar dagen niets geworden en heeft ze daarna een half jaar in een hele leuke opvanggezin gezeten. Van daaruit heb ik haar geadopteerd.
 
Ik kreeg een hele angstige hond bij mij thuis. Bang voor alles, maar haar grootste angst heeft ze voor mensen. Ze vertrouwde niemand dus er was werk aan de winkel. Stukje bij beetje begon ze mij te vertrouwen en kwam ze een beetje uit haal schulp en achter de angstige hond bleef een hele leuke eigenwijze lieve hond te schuilen.
Ik heb een eigen hondenuitlaatservice en dat bleek perfect te zijn voor Pip. Elke dag lekker los lopen in het bos met allemaal hondenvriendjes om haar heen. Ze is nu na een jaar een hele andere hond geworden. Super lief, heel erg eigenwijs, heel aanhankelijk en een lekkerbek voor alles wat je maar kan eten. Ze kan het met elke hond goed vinden en vreemde mensen begint ze steeds minder eng te vinden. Thuis is ze helemaal op haar gemak en ligt ze het liefst de hele dag te luieren.
 
Kortom in een zin: De beste beslissing van mijn leven. Ze heeft bij mij zeker haar gouden mandje gevonden en ik zeker mijn gouden hondje.

Heel veel liefs,
Patricia en Pip




Geen opmerkingen:

Een reactie posten