Pagina's

zondag 10 juli 2016

Update werken refugio SHIN ACE

Beste Allemaal, 

We staan niet stil. We moeten vooruit. Zestien jaren zijn we nu aan het werk en trachten we te trotseren wat op ons afkomt.
Onze refugio ACE SHIN is een rescue center, waar we ons dagelijks inzetten om diegenen die geen kans maken een hemel te bezorgen. 
Dat is ons enige doel!

De vergunning om onze kooien te bouwen laat nu bijna vier jaar op zich wachten. We hebben ze nu nog steeds niet en omdat onze hondjes er echt nood aan hebben in een waardige kooi te zitten, niet in voorlopige kooien aan de ingang, hebben we besloten om de kooien toch te plaatsen maar dan van demontabel materiaal, zodat het ook legaal verantwoord is. Met onze kliniek daarentegen moeten we voorlopig nog even wachten, want dat krijgen we op dit moment niet voor elkaar.

Onze warmte lampen zullen we installeren begin oktober. Het is hier nu bloedheet en we hebben ze nu gelukkig niet nodig!
We houden jullie verder op de hoogte. Dat zal voor de winter zijn.

Aansluitend kunnen jullie de foto's zien van de kooien die nu in de fabriek gemaakt worden. Eens deze in orde zijn, komen ze naar ons en 
gaan we ze installeren en dan, dan gaat eindelijk een grote droom in vervulling: onze hondjes zullen een degelijke quarantaine hebben.
De hondjes die van het dodenstation komen, zullen vlakbij de dierenarts zijn maar wel in quarantaine, tot ze veilig en wel bij de anderen kunnen
samenleven om zo naar hun gouden mandje gaan.

Hoop doet leven, zo zijn jullie weer even up to date…

Groetjes,
Fabienne







Geen opmerkingen:

Een reactie posten