Pagina's

zondag 1 mei 2016

Sadie

Gisteren kwam ik Laura tegen in het Balijbos. Zij kwam bij ons op bezoek ivm het adopteren van Sadie. Omdat het mij niet eerder gelukt was om wat te schrijven over onze ervaringen met Sadie probeer ik hier een beetje wat over haar te vertellen.
Vanaf dag 1 is alles smoothy gegaan. Ze bleek eigenlijk gelijk zindelijk. We zijn heel erg blij met lieve Sadie. Het is een snoepie. We noemen haar clowntje. Ze is zo grappig. Met Sadie hebben we ook veel leuke dingen ontdekt. Zoals het vanuit het niets met 4 poten tegelijk de lucht in springen en om dan een muis of kikker 
te vangen. Ook is ze heel communicatief begrijpt alles ook nu terwijl ik een verhaaltje over haar wil schrijven. Dan komt ze met haar koppie op het toetsenbord liggen.
Onhandig dat dan weer wel. Om haar los te kunnen laten lopen hebben we dit eerst uitgeprobeerd bij Bello de hondenspeeltuin in Rotterdam. Na verloop van tijd durfden we haar ook voor de rest los te laten. Niet overal want als er veel konijnen zijn dan doe ik het niet. Nu stop ik even anders wordt het zo'n lap tekst. Hierbij ook wat fotootjes van Sadie.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten