Onze senioren


Ze zijn rustig in huis en hebben geen urenlange wandelingen meer nodig. 
De meesten zijn het gezinsleven goed gewoon. 
Een oudere hond adopteren is zeker geschikt als "eerste" hond voor een gezin. 
Tonnen dankbaarheid krijg je er zeker voor terug.

Klik op hun naam en u wordt automatisch doorverwezen naar hun persoonlijke pagina op onze website, met nog meer foto's en filmpjes

Ben je gevallen voor één van deze schatten ?

Stuur dan een mail naar voor België naar adopties@ace-charity.org of voor Nederland naar adopties.nederland@ace-charity.org


Wie wil één van onze senior-honden een warme thuis bieden ?TEVEN
MORENA,Kruising,7 jaar

INDARA, Kruising, 7 jaar

VALLE, Podenco, 7 jaarKATIA, Cros Labrador-Retriever, 7 jaar
KEPPE, Cocker Spaniel, 10 jaar

SAETA, Galgo, 10 jaar

REUEN
CHICO, Kruising, 7 jaarThymme, Kruising, 7 jaarSOUSOU, Kruising, 8 jaar
BLUE, Kruising, 7 jaarBOY GEORGE, Mastin Español, 11 jaar

7 opmerkingen:

 1. Lieve mensen, we zijn een (jong) stel en hebben al 10 jaar adoptiehonden. Nu hebben we onze 3e hond, we nemen er steeds één maar omdat we voor senioren gaan zijn ze iets korter bij ons... Voor geen goud zou ik het willen missen, je biedt een hond zo veel moois in zijn/haar laatste jaren. Niet te geloven hoe snel ze wennen aan de nieuwe omgeving, we werken beiden en hebben dus slechts kort de tijd om ze aan ons huis en alles te laten wennen. Maar de schatten weten dat het goed zit, dus doen ze zo hun best en genieten enorm van alles wat nieuw is en uit hun oude, saaie leven haalt!
  Wij zeggen dus doen, oudere honden zijn prachtig en helemaal niet anders of moeilijker dan een jongere hond. Integendeel, ze zijn gewend aan een leven met een baas, draaien vaak zo mee in je gezin en beleven de jaren van hun leven. Ons oudste was 10 toen we hem kregen, maar wat een pracht hond was dat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het zo mooi dat jullie kiezen voor een senior. Dat deed ik ook. De liefde die je krijgt is onvoorstelbaar en ze verdienen toch een mooie laatste tijd. Dank je lieve mensen.
   Annemie

   Verwijderen
  2. hi.
   Helemaal mee eens hoor ik heb Moortje geadopteerd toen ze 12 (vlgs ace) was ze is nu inmiddels ca 15 ik heb haar al 3 prachtjaren kunnen geven. Ze is zo lief en dankbaar. 2 jaar geleden heb ik Jip ook geadopteerd zij is bijna 5. Ga voor een oudere hond ze zijn je zo dankbaar en gelukkig leren ze dan ook de goede kant van de wereld kennen als zeg ik het zelf.

   Verwijderen
 2. Hallo
  Om één of andere redenen "vallen" we steeds op oudere honden. We hebben er steeds drie in huis. Ze zijn zo gelukkig dat hun oude dag in normale omstandigheden kan verlopen. Ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. De liefde die je krijgt, is onvoorwaardelijk. En ja...we weten dat ze nooit heel lang bij ons zullen zijn. En dat het afscheid gepaard gaat met heel wat verdriet. Elke keer weer zeggen we, nu even geen oudje meer, teveel verdriet, en elke keer is er toch weer eentje dat ons hart veroverd. Niet vergeten ... er zijn soms heel wat extra medische kosten. Zeker als zo'n hondje terminaal ziek is bij zijn adoptie. Maar dat weet je als je die adoptie aangaat en voor ons weegt dat niet op tegenover het goede gevoel dat je overhoudt omdat je weet dat ieder van die hondjes een waardig levenseinde verdient. Ze verdienen het écht niet hun laatste jaren te moeten doorbrengen in een kooi. We adopteerden reeds honden van 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar met terminale kanker, 11,5 jaar met als bijkomende optie blind en doof, zelfs 14 jaar en het was telkens een zeer mooie ervaring. Het is stilaan een levensdoel geworden.
  We kunnen het alleen maar aanraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ik heb heel vaak oudere honden, momenteel Rudy, ca. 12 jaar en hij heeft Leishmania, gelukkig in een lichte vorm. Het is de makkelijkste hond, die ik ooit heb gehad. Toen we hem kregen werd er gezegd, dat iedereen zijn handjes mocht dichtknijpen, als we hem nog een jaar een goed leven zouden kunnen geven en we hebben hem nu al vier jaar!Echt een wereldhond is het,tegen elke hond vriendelijk en ook tegen mensen. Hij kan overal los lopen, het is gewoon een hond, die honderd moet worden. Daar ik nu 67 ben, zou ik altijd weer een oude hond nemen, dan hoop ik hem te overleven, want het lijkt me vreselijk, als er iets met mij zou gebeuren en zo'n beestje moet dan weer ergens anders heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank u voor de vele jaren dat je voor ze zorgt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hans Broers 2 April 2018, mijn vrouw en ik kunnen bovenstaande bevindingen volledig beamen. Onze laatste 2 honden waren oudere honden. Helaas hebben wij 28 april 2018 onze Tico moeten laten inslapen, Tico kwam bij ons toen deze 10 jaar oud was, had een slecht leven achter de rug in Polen. Tico is ruim 16 jaar geworden, we hebben eerlijke jaren met deze hond beleefd, voor zowel de hond als zijn baasjes is dit een gouden periode geweest.

  BeantwoordenVerwijderen