maandag 15 augustus 2022

Fabienne’s hond van de week: π—šπ—œπ—‘π—”,...

Er stond een man voor de deur, hij was gaan wandelen met zijn hond in de campo toen hij plots een raar geluid hoorde van achter een struik. Toen hij dichterbij kwam, trof hij daar Gina met haar kroost aan… Het was allemaal erg vreemd, want Gina was kort geschoren, op 1 cm ongeveer, over haar hele lichaam. Ook haar staart is gebroken geweest, want die maakt een knik van 90 graden ter hoogte van de staartbasis. Zij kan ons helaas niet vertellen wat haar overkomen is, maar het is maar goed dat ze nu bij ons is…

Gina heeft wat weg van een Herdertje, maar het merendeel van haar pups zijn eerder Podencootjes. Ze is een lieve hond, maar ze heeft wat tijd nodig om je te leren vertrouwen. Ze kent nog niet veel, wat ons doet vermoeden dat ze altijd ergens in de campo geleefd heeft, of opgesloten in een stal. Ze leert elke dag bij, is ook al mee gaan wandelen, maar ze schrikt van plotse geluiden, zoals die van een auto, een bromfiets etc. Eens ze op rustiger terrein is, voelt ze zich veiliger. 

Gina is een trouwe, vriendelijke hond, die ongetwijfeld iemand heel gelukkig zal maken eens die vertrouwensband gesmeed is!

Voor meer informatie over Gina klik hier.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten