dinsdag 9 augustus 2022

DODENTOCHT VOOR ONZE VIERVOETERS


Hey Allemaal,

Zoals jullie allemaal wel weten ben ik al een aantal jaar coördinator transport en inzamelingen voor ACE Shin (Spaanse honden in nood) en draag ik, samen met ons gezin, graag mijn steentje bij voor het welzijn van katten en honden in Spanje.

Covid19 heeft op de refugio in spanje een zware impact nagelaten, veel mensen namen een “buiten kom excuus” hond, welke, eens de lockdowns teruggeschroefd werden, massaal gedumpt werden bij onder meer onze organisatie.

Daarnaast heeft het huidige economische klimaat in combinatie met een veelvoud aan gedumpte honden een zware impact op onze financiële mogelijkheden om alle dieren te blijven voorzien van voeding en medicatie. Ook de bosbranden die de buurt waar wij gevestigd zijn teisteren deze laatste weken zorgen voor torenhoge waterrekeningen…

Daarom wil ik graag een oproep plaatsen om ons massaal te steunen en een bijdrage te doneren om het nood en leed van de dieren te verzachten.

Dit wil ik niet zomaar, ik stel daar graag een tegenprestatie tegenover want zomaar geld vragen is helemaal mijn ding niet. Als tegenprestatie heb ik me ingeschreven voor de alom bekende Bornemse “Dodentocht” die start op vrijdag 12 augustus om 21u, waarbij we 100 kilometer te voet afleggen binnen de 24u.. 

Supporters onderweg of aan de finishlijn uiteraard welkom!

Dus bij deze een warme oproep naar sponsors om ons mee te ondersteunen. De verzamelde gelden gaan 100% naar Ace Shin en uiteraard zou ik uitermate blij zijn mocht dit toch een mooi sommetje opleveren. Van 11 tot 25 september ben ik zelf in de refugio in Mijas en wil ik daar in samenspraak met Fabienne en het team bekijken hoe en aan wat we het ingezamelde geld het best kunnen spenderen.

Neem gerust een kijkje op onze website www.ace-charity.org of op onze facebookpagina’s Shin Fabienne Paques of ACE-Charity Fabienne Paques voor meer info over onze organisatie.

Stortingen kunnen op BE26 7755 9229 2529 t.n.v.Christophe Eulaerts met mededeling ACE SHIN – Dodentocht 2022.

Of ik in mijn opzet ga slagen of niet kan ik uiteraard niet op voorhand zeggen, wel kunnen jullie ervan op aan dat ik mijn uiterste best ga doen om de finish te bereiken en elke gestorte euro te verdienen.

Ik zal ook nog mijn volgnummer en de tracking link posten op social media zodat jullie “live” kunnen volgen hoe het verloopt.

Alvast bedankt voor jullie steun !

Christophe Eulaerts 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten