dinsdag 20 oktober 2020

Dagboek van Fabienne - Mami,... Getekend voor het leven,...

Mami was een hondje dat van haar jager meer trappen kreeg dan eten,… Ze kon gelukkig tijdig gered worden door een Spaans vrouwtje dat haar kon ontnemen van de zieke man. Hij had Mami, die hij gebruikte om te kweken, zo hard getrapt dat haar kaken gebroken waren,… Ze was er lange tijd erg slecht aan toe, maar het vrouwtje had geen geld om Mami te laten opereren te laten nakijken dus bleef ze lange tijd op die manier bij dat vrouwtje. Toen ze Mamie uiteindelijk niet langer kon houden, vroeg ze Isabelleke om hulp.

Hier werd ze met open armen en liefdevol ontvangen, want Mami is dan ook een heerlijk karakter. Haar kaakjes zijn echter volledig mis gegroeid. Doordat ze te lang zonder geschikte hulp is geweest, kan de traumatoloog nu niets meer doen en zal ze zo verder moeten leven. Ze kan eten en is de vrolijkheid en vriendelijkheid zelve. Haar scheve bekje is zielig om te zien, zeker als je weet welk verhaal hier achter zit, maar het is niet anders,…

Mami heeft dit allemaal achter zich gelaten, en is nu een super dankbare, sociale, doodbrave ziel,… Een bijzondere, unieke schat!

Meer info over Mami vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten