donderdag 10 september 2020

Thyra naar Hodes (dierenorthopedie)

Dinsdag jl. zijn we met Thyra naar Hodes geweest voor het aanmeten van een brace.Ze loopt steeds slechter en met pijn en ik kende Hodes van ons avontuur met Lizzy en wist dus wat dit bedrijf allemaal deed. Na overleg met de orthopeed leek het ons het enigste wat we konden doen om haar poot te ondersteunen en het daardoor minder pijn zou doen.Zoals je misschien ziet zit er een kogeltje en is de ellepijp gedeeltjelijk gebroken, dus je begrijpt dat dit een pijnlijke toestand is.

Onderweg ( moesten 2 uur rijden) even gestopt om haar even te laten lopen en wij even een bakkie koffie gedaan. Thyra staat bijna constant in de auto dus mijn vriendin Truida zat bij haar achterin de auto om Thyra tegen te houden als ik moest remmen of een bocht moest nemen.


Bij Hodes aangekomen hebben we buiten een gipsafdruk van haar poot gemaakt (dit ivm Corona) en na enig aandringen is hij prima gelukt.Daarna konden we weer terug naar huis. Thyra was wel moe dus af en toe ging ze bij Truida liggen.


Over 3 weken gaan we dezelfde reis nog een keer ondernemen en hopen we op een goed resultaat zodat Thyra weer iedere dag mee naar buiten kan om een rondje te lopen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten