dinsdag 15 september 2020

Orfeo (Ace Oreo)


Het gaat zeer goed met Orfeo. Thuis is hij helemaal gewend en wij wonen dicht bij de Soesterduinen waar hij elke ochtend zich helemaal kan uitleven. Hij heeft tenslotte veel energie. Ik voeg wat foto’s bij van zijn huidige habitat en omgeving.
Hij is iets forser geworden. Zijn inborst is heel goedaardig en de omgang met andere honden levert geen enkel probleem op. Zelfs (zeer) kleine kinderen krijgen hem niet van zijn stuk.
Dat geldt nog niet voor fietsers, joggers en aanhangwagens. Ziet hij de eerste twee misschien als speeltjes of prooi? Het laatste verbaasd ons. Is hij misschien van de straat geplukt door een hondenvanger met een aanhangwagen. Een auto zonder aanhanger of caravan deert hem niet.
Het is geweldig fijn weer een hond als kameraad te hebben. Hij gaat mee met mij naar het werk. Maar een paar uur alleen thuis, zonder dat hij de boel afbreekt of zenuwachtig wordt, is ook geen enkel probleem. Toen ik zondag terugkwam van het sporten nam hij niet de moeite om van zijn plek te komen. “Hij vond het wel goed zo”.      Geen opmerkingen:

Een reactie posten