maandag 7 september 2020

Nito

Twee jaar geleden is Zulu (Spaanse waterhond) via ACE bij ons terecht gekomen. Een fantastische ervaring en ook nog eens een schat van een hond. We hebben nog nooit zo’n zachtaardige hond gehad.
Door deze goede ervaring wilden wij, nadat onze Jack Russel van 18 jaar was overleden, opnieuw een hond adopteren via ACE.

We vielen voor Antonito, door ons Nito genoemd, een kleine Podenco van vier jaar oud. 26 mei is hij bij ons komen wonen, ideale periode om te wennen. Door het coronavirus was het hele gezin thuis.
Nito is een grappig, eigenwijs en lief hondje. Hij houdt ontzettend van knuffelen en spelen met balletjes, beertjes en zijn grote broer Zulu. Het is een echt jagertje, loslopen is voorlopig geen optie. Vogels, hazen, muisjes, alles is interessant om achteraan te gaan.
Bezoek ontvangen vindt hij nog niet zo leuk, hoewel dit al stukken beter gaat dan in juni. Mensen mogen best binnenkomen en zich verplaatsen in huis, als ze maar niet te dichtbij hem komen of hem proberen te aaien. Dit geldt trouwens alleen voor volwassenen, kinderen mogen hem wel meteen aaien en benaderen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zijn vertrouwen in de mensheid nog zal groeien!

Met vriendelijke groet,
Louise 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten