maandag 3 augustus 2020

Kobus (ace Bob)


Hierbij nog een mail van ons. Kobus geniet nog met volle teugen van het leven. Met het mooi weer gaan we graag 's avonds naar het strand. Wel aan de lange lijn want ondanks zijn hoge leeftijd gaat hij graag achter de meeuwen aan. Als ze laag over vliegen blaft hij wel opstandig naar ze.

Hij geniet nu ook echt van lekker in het water staan. En daarna liefst zeiknat door het zand rollen. Maar het mooiste is nog om met het zanderige lijf op jou of je handdoek gaan zitten. Je ziet hem dan ook echt zo intens genieten en daar genieten wij dan ook weer van 

Maar ook bij honden komt ouderdom met gebreken. Kobus ziet slecht, maar tot dusver lijdt zijn humeur daar absoluut niet onder. 

Wat ik ook erg leuk vind is dat mijn broer ook net een hond geadopteerd heeft uit het buitenland. Onze positieve ervaringen met onze buitenlanders heeft daar vast en zeker een bijdrage aan geleverd. In ieder geval een hartelijke groet van ons allen. Wij hopen dat deze mooie verhalen van jullie hondjes jullie motiveren en oppeppen als het werk dat jullie doen z2aar wordt. 

Hierbij foto's van ons laatste stranduitje en van kobus die mij na 5 dagen zo gemist had dat hij meteen op mijn schoot sprong. Geen opmerkingen:

Een reactie posten