donderdag 2 juli 2020

1 juli: 1 jaar is Ace Lisanne (nu Soof) bij ons ๐ŸŽ‰


Ik volgde jullie site al een paar jaar en toen we vorig jaar naar Spanje op vakantie gingen, MOESTEN we natuurlijk 'even' naar Mijas. Ik had haar van te voren op de site gezien en toen we in het asiel kwamen, zag mijn vriend haar en zei: hรฉ, dat is ook een leuke hond! 
Nog geen 2 jaar was ze toen en ze verbleef al bijna een jaar in het asiel. Ze was met een andere hond binnengekomen, Ace Evan (vermoedelijk haar broer) maar die was inmiddels geplaatst.
We hebben een leuke rondleiding gehad en mochten daarna een wandeling maken en stiekem waren we al verkocht. Toch hebben we later in die week vakantie nog een dag genomen om weer een keer te wandelen en hebben we eenmaal thuis de knoop doorgehakt.

Na een aantal weken konden we haar op gaan halen van het vliegveld. Heel spannend was dat hoe het zou gaan. Het was al nacht toen ze landde en het is natuurlijk de vraag hoe ze het gaan doen buiten hun vertrouwde asiel. Gelukkig klikte het snel met ons andere hondje en heeft ze zich goed aangepast aan het leven hier in Nederland. Haar favoriete hobby's zijn nu: dartelen met een stok, kauwen op een bal, zonnen zonnen en nog eens zonnen, en ...als het wat frisser wordt... samen op de bank onder een kleedje 

Inmiddels hebben we al meerdere heerlijke wandelvakanties gehad en heeft ze al een dogsurvival en een dogtrail gelopen. Helaas door Corona nog niet meer leuke evenementen gehad, maar dat komt later wel weer. 
Ook heeft ze al 2 gehoorzaamheidscursussen met goed resultaat doorlopen en gaan we binnenkort eens kijken of Agility iets voor ons is.

Kortom, wij genieten van Lisanne en wij denken dat Lisanne ook wel van haar leven hier geniet ๐Ÿ˜€

Graag willen we dan ook iedereen bedanken die zich inzet voor de diertjes daar; degene die Lisanne b.v. uit het dodingsstation heeft vrijgekocht, alle verzorgers, de vrijwilligers van de huisbezoeken en vluchtbegeleidingen en -ontvangsten, enz.

Dat jullie maar nรณg meer dieren een mooi huis geven!


Groetjes Friso, Esther, Dirk & Soof




Geen opmerkingen:

Een reactie posten