donderdag 4 juni 2020

Xavi (Ace meneer Coucou)

Even een berichtje van ons lieve hondje Xavi:

Mijn naam is Xavi (ACE meneer Coucou)

Dinsdag 26 mei kwam ik aan in België na een hele lange rit in de vrachtwagen. Ik stond bevroren en wou niet wandelen aan de leiband. Mijn baasje moest mij dragen. 

Eenmaal thuis aangekomen vond ik mijn nieuwe huisje meer dan oké! Ik kreeg een grote mand, we gingen samen snoepjes kopen in de dierenwinkel en mijn baasjes geven mij elke dag lekker eten en heel veel knuffels.

Ik woon nu op het West-Vlaamse platteland en ik heb hier al rare dingen gezien. Ze hebben hier hele grote honden met zwart en wit, mijn baasje noemt ze koetjes. Ik zou er wel eens mee willen spelen. 

Mijn wandelingen 's morgens en 's avonds zijn zalig en op de hondenweide loop ik als een gek. Vanaf deze week ga ik elke donderdag braaf naar school, want ik zal een grote hond worden en mijn bazinneke moet zich nu soms al stevig met de hielen in de grond zetten op wandeling.

Bedankt voor al mijn goede zorgen in Spanje, ik zal al mijn vriendjes missen, maar ik raak het hier heel goed gewend! Vele likjes, Xavi🐕

Bedankt voor jullie fantastische organisatie, we hadden het niet beter kunnen treffen met ons hondje. De adoptie verliep zo eerlijk en al onze vragen werden geduldig beantwoordt. 

Vele groetjes

Marijke en Matthias


Geen opmerkingen:

Een reactie posten