vrijdag 24 april 2020

Vacature PR verantwoordelijke Nederland


Wie zijn wij?
ACE vangt in Spanje permanent 500 verwaarloosde en mishandelde honden en 125 katten op, in twee asielen. Deze honden en katten werden door hun eigenaars achtergelaten bij een verhuizing of gedumpt op straat, in vuilcontainers, in het veld, of in één van de dodingstations. Jaarlijks vindt ACE voor meer dan 1200 honden en katten een nieuwe thuis, vooral in Nederland en België, wat neerkomt op meer dan 100 viervoeters per maand. Drijvende kracht achter dit alles is de Belgische Fabienne Paques, daarbij geholpen door meer dan 300 vrijwilligers in Nederland, België en Spanje.

Wie zoeken wij?
Niets is zo belangrijk voor onze organisatie als “gezien worden” in de breedste zin van het woord. Wij zijn op zoek naar iemand die deze activiteiten voor Nederland wil gaan opstarten/continueren. Van het aanschrijven tot bladen, tot het geven van interviews , en het organiseren en begeleiden van vele evenementen. Alles is mogelijk zolang ACE maar volop in de schijnwerpers staat.
Denk jij dat jij degene bent die het promotiestukje van ACE binnen Nederland naar een hoger niveau kan tillen? Het zou een enorme pre zijn als je misschien al wat ervaringen of ingangen hebt ( deze ontvangen we dan ook graag in een begeleidend schrijven ), maar mocht dit niet zo zijn vragen we je ook te reageren!
Meedenken, enthousiasme en een pro actieve houding in deze functie is een vereiste!

Wat krijg je ervoor terug?
·         Een onwijs goed gevoel;
·         Honderden dankbare knuffels op afstand;
·         Een gezellig enthousiast team;
·         Een groter sociaal netwerk


Interesse?                                                                                                                                   
Voor vragen of interesse kan je contact opnemen met Inez Konter (vrijwilligers.nederland@ace-charity.org )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten