zondag 19 april 2020

Update Dreams


Beste Blogvolgers hier even een update over Dreams.
Dreams is nu 3 jaren bij ons en hij is dikke vrienden geworden met Bas.
Zijn grootste vriend is toch wel de van Peter gekomen Mikky.
Die twee zwervertjes zijn onafscheidelijk van elkaar en in principe hebben we genoeg aan 1 mand voor Bas en 1 mand voor Dreams en Mikky.
De eerste Pasen dat Dreams bij ons was hebben we een vreselijke vergissing gemaakt. We hadden alles van tafel gehaald, alleen de Paaseitjes in zilverpapier laten staan.
Toen we s'morgens opkwamen zagen we de ramp, overal lag zilverpapier en ik had uitgerekend dat hij ongeveer 100 gram witte en bruine chocolade had opgegeten.
Die dag was er met hem niets aan de hand en de dag erop ook niet, maar toen die nacht in het weekend stonden we doodsangsten uit zo ziek was de knul. Om 04.00 uur hebben Hopmans in Roden gebeld met een noodoproep een half uur later waren we bij de dierenarts.
Uiteindelijk is Dreams twee dagen aan het infuus geweest en is hij gelukkig weer opgeknapt.
We hebben veel verdriet gehad van onze fout en zeiden tegen elkaar dat dit toch niet zo kon zijn dat hij hier naar toe gekomen was om dan hier toch nog het loodje te leggen.
We zeiden dan had je beter een zwervertje kunnen zijn in Spanje.
Maar goed eind goed al goed en waarom vertel ik dit verhaal toch, omdat dat weekend bij de dierenarts vier honden werden binnen gebracht die allemaal  chocoladevergiftiging hadden.
Chocolade is dus dodelijk voor een hond omdat ze het niet afbreken, maar recirculeren.
Dreams is van een terug getrokken hondje een hele blijde hond geworden en kan spelen met de andere twee als een jonge hond.
Dan heeft hij nog iets bijzonders hij kijkt graag tv en met name dierenfilms.
Zijn favoriete programma is Ceasar kijk naar de foto hij is voor de tv niet weg te slagen.
Ik plaats nog wat fotootjes van de beide zwervers in hun favoriete bench, een foto hoe Dreams was en nu en een foto hoe Mikky van Peter was en nu.
Dan ook nog kleine Bas die de beide anderen elke dag een paar keer voor de gek houdt.
Dankbaar dat ze hier zijn, we genieten er elke dag van en we lopen met elkaar altijd 3 keer per dag langs het bos en meer Frieseveen dat naast onze deur ligt.
Dreams bij Ace

 Dreams en Mikky nu.

 Dreams en Mikky in hun favoriete houding.
Dity viel het op dat de bench dicht zou zitten, neeeeeeeee....

Goed kijken en weten dat we de bench die er staat nooit dicht hebben, maar ze verruilen de mand een paar keer per dag met de bench lekker tegen elkaar aanliggen.

 Dreams is tijdelijk bezet door Ceasar

Mikky bij Peter.

Bas en Dreams
Vriendelijke groeten Koos en Dity 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten