donderdag 30 april 2020

In Memoriam Flappie en zijn vriend Beer

Flappy 1-6-2008 / 28-12-2019
Beer   15-3-2011/ 26-04-2020

In augustus 2019 kreeg je kanker. Tegelijk met je boezemvriend Beer, die we al vanaf pup hadden. Jij had een melanoom en Beer een mastceltumor. Beer kreeg ook nog eens hartfalen maar beide ziektes waren onder controle. 

28 december 2019....het ging 's morgens niet goed met je lieve Flap. Je zakte door je achterpoten, keek angstig en wilde niet eten. We zijn meteen met je naar de dierenarts gegaan. Zij dacht dat je op was. Je had al uitzaaiingen in de longen van een verwijderd melanoom in je wang. Maar die uitzaaiingen waren stabiel door de pillen die je kreeg. Dus antibiotica gekregen. Maar toen ik einde middag je volgende pilletje wilde geven kwam je 1e pil vd dag er weer uit. Ik keek in je bek en zag dat het helemaal mis was. Ik heb meteen de dierenarts gebeld en zij is meteen gekomen. Het was meteen goed. Alsof je blij was dat ik eindelijk zag wat er aan de hand was. Je ging slapen en werd niet eens wakker toen de dierenarts binnen kwam. Dat is zo godzijdank ook gebleven. Je hebt er niets van gemerkt en bent zo rustig weg gegleden. 
Je kwam bij ons op 5-jarige leeftijd en bent 11,5 jaar geworden. Gelukkig meer dan de helft van je leven hebben we je al onze liefde kunnen geven, daar zijn we zó dankbaar voor. 

Ondanks Beide ziektes onder controle waren is Beer op 26 april '20, 4 maanden na jou, overleden aan een hartstilstand bij de dierenarts in mijn armen. Op 9-jarige leeftijd. 
Beer wilde 's morgens niet eten. Dit was het gevolg van een bloeding in de buik. Oorzaak waren waarschijnlijk verkeerde medicijnen in een juist doosje gegeven door een dierenarts waar Beer niet eens onder behandeling was 😢. Ik zal het nooit weten.... Het is moeilijk te verkroppen maar ik troost mij met de gedachte dat jullie weer samen zijn. Twee grote vrienden waar ik met heel mijn hart zó ontzettend veel van gehouden heb! Dat zal altijd zo blijven. Gelukkig heb ik jullie alles kunnen geven en altijd kunnen beschermen! Iedere avond zal ik naar de sterren kijken of ik jullie zie en ooit zien wij elkaar weer terug. Stiekem verheug ik mij daar op. Maar ik moet nog voor Boelie en de twee varkentjes zorgen. Jullie hadden niet anders gewild, dat weet ik zeker. Tot ooit lieve jongens! ❤


Geen opmerkingen:

Een reactie posten