vrijdag 27 maart 2020

Namens Linus donatie ivm de coronacrisis


Lieve hardwerkende mensen,

Even een berichtje van Linus; inmiddels ruim 2 maanden ben ik als happy dog heerlijk thuis in Nederland. Ik heb het goed, misschien iets te goed want de kilo’s vliegen eraan. Gelukkig houdt mijn vrouwtje van veel wandelen en samen met mijn huisgenootje Sammy lopen we heel wat kilometers. In het bos, langs het water en op de hei. Mijn streefgewicht begint al in zicht te komen en mijn conditie is top.
Mijn vrouwtje werkt momenteel meer thuis en dat is heeeerlijk voor mij, maar vorige week ben ik ook een dagje mee naar kantoor geweest en dat was ook heel bijzonder. Als kantoorhond ben ik inmiddels helemaal ingeburgerd en iedereen vindt mij een superhond.

Ik heb geboft met mijn thuis, maar ik ben de goede zorgen van ACE in Spanje zeker niet vergeten en daarom wil ik jullie in deze moeilijke tijd heel graag een hart onder de riem steken. Fantastisch hoe ik door jullie goede zorgen, liefde en aandacht een stabiele start kon maken en in mijn nieuwe gezin helemaal mijn draai heb gevonden.
Mijn vrouwtje kijkt dagelijks op jullie blog en wil heel graag een mooie donatie doen. Ik hoop dat onze bijdrage een steuntje in de rug mag zijn en een diepe buiging en respect voor alles wat jullie doen.


Groetjes van ons allemaal (Ineke, Humphrey, Linus en Sammy) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten