woensdag 29 januari 2020

Zet je rescuehondje (en ook SHIN) in de kijker en stuur snel een mail naar Flair!


"Adopteerde jij een volwassen kat uit het asiel in plaats van te kiezen voor een kitten of nam jij een hond mee naar huis die al jarenlang in een dierenasiel verbleef? Dan zetten wij graag jouw verhaal in de kijker op onze website.

Onze asielen zitten overvol, maar toch kiezen heel wat mensen voor een kitten of een puppy als ze een dier in huis willen nemen. Absoluut niets mis mee, maar in dierenasielen wachten er heel wat honden en katten op een gouden mandje. Adopteerde jij een iets oudere kat ook al wist je dat ze niet meer lang te leven had of was jij vastberaden om die ene hond die al jarenlang in het asiel woont een tweede kans te geven?

Of misschien zit er achter jouw adoptieverhaal wel nog een ander mooi verhaal of bijzondere reden? Stuur dan snel een mailtje met een korte beschrijving van jullie verhaal en een foto van jou en je huisdier naar sandie.stroobants@flair.be. Wie weet staat jouw getuigenis binnenkort op flair.be!"https://www.flair.be/nl/oproepen/flair-zoekt-adoptiedieren/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR27kuItH72CWMtlX8G-u-YZXyKsDYaEXmTwWqT9ARnghgY-2q4YB-oPtsM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten