donderdag 16 januari 2020

Update over Noa en Skip


Hierbij een update over Noa (15732) en Skip (Hendrikus 8937) , weet zeker dat jullie ook wel nieuwsgierig zijn over hoe het nu met hun gaat.

Noa is een Duitse herder die ontzettend lief is naar kinderen klein of groot, goed omgaat met Skip en onze poezebeesten(3 stuks).

Als de deurbel gaat, gaat ze nieuwsgierig mee zonder geblaf of gegrom, en wil ze aangehaald worden.

Als familie binnen komt met de hond is ze nieuwsgierig maar ze laat wel even zien dat het haar huis is en gaat vervolgens over tot spelen met elkaar in de tuin of binnen.

Ze is dol op haar speeltjes en deeld deze ook met Skip, ligt graag op de bank ( heeft haar eigen hoekje) en is dol op onze zoon Stephan.

's-morgens krijgt ze een hand met brokken net als Skip die zijn speciale brokken krijgt, 's-avonds krijgt ze brokken gemengd met lamsvlees en rijst of gevogelte met rijst.

Na de laatste ronde 's-avonds krijgt ze nog een kleine traktatie en als we gaan slapen gaat ze lekker in haar hoekje op de bank liggen of op haar kussen.

Skip krijgt iedere morgen trouw zijn pilletje en krijgt 's avonds gevogelte met rijst de andere keer lamsvlees met rijst.

Gaat ieder week netjes in bad en word dan lekker gewassen met zijn speciale shampo, voordat hij in bad gaat pakt hij eerst zijn handdoek en gaat hiermee de badkamer door alvorens hij met handdoek enal in bad stapt.

De poezebeesten vind hij prima, ff snuffelen aan elkaar, en gaat weer over tot de dag.

Skip vind het heerlijk om te knuffelen en komt ook regelmatig zijn knuffeltjes halen.

Als Joke of ik even een dutje doen op de bank willen ze bij je liggen vooral Skip, buiten loopt hij lekker parmantig en ieder struikje,boompje, paaltje moet even besnuffeld worden en ingezegend worden.

Noa is buiten nogal beschermend naar Skip als ze andere honden ziet maar word vrijwel direkt rustig als ze gecorrigeerd word

Ook zij snuffeld graag aan ieder paaltje,boompje en struikje alleen als de jongedame al haar behoeftes (welke wij direkt opruimen) heeft gedaan wil ze snel weer naar huis ,verder is ze lekker rustig aan de riem.

Skip heeft niet alleen zijn gouden mandje maar heeft ook zijn gouden bedje, vrouwtje hoeft 's-avonds alleen maar te zeggen kom, we gaan naar bed en hij staat al bij de deur.

Ja, deze 2 gaan hopenlijk heel oud worden bij ons, egaal wat de toekomst brengt.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten