zondag 15 december 2019

Proficiat 20e verjaardag shin vanwege CooperAnder

Eerst en vooral een dikke proficiat met het 20-jarig bestaan van Shin! Ons respect voor alles wat jullie doen en voor jullie groot hart voor de verwaarloosde en achtergelaten honden en katten!

De tijd vliegt! Cooper (Ander was zijn naam bij Shin, puppy van Andyna) is ondertussen een flinke, mooie kerel geworden (60cm schofthoogte, 22kg). Hij is verleden week 1jaar geworden!
We zijn heel blij dat hij bij ons is, dat we hem hebben uitgekozen! Alles verloop goed, een rustige hond in huis en een speelvogel als hij buiten is.
Een lief karakter, vriendelijk tov andere honden, eigenzinnig zo nu en dan. 
We krijgen dikwijls de reactie van mensen die zeggen dat het zo een mooie hond is en die zich afvragen welk ras het is. We zeggen altijd dat hij een Spaans kruisingske is en dan vertellen we over jullie organisatie.
Wie weet kan er op die manier nog een hondje een goede thuis vinden? Dat zou mooi zijn!

Zoals je kan zien op de foto  heeft hij een voorliefde voor natuurlijke materialen 😀 Hij speelt het liefst van al met boomtakken (in alle maten) die hij overal in de tuin vindt.
Zo heeft hij al een hele verzameling gemaakt, al zijn schatten op een hoop gelegd! En we laten hem spelen hé ook al ziet het er allemaal wel slordig uit 😀

Ik zou je willen vragen om deze boodschap eens door te geven aan de mensen die Cooper/Ander gekend hebben in Spanje. Doet hen waarschijnlijk deugd om te weten dat het goed gaat!

Aan jou en alle medewerkers mooie eindejaarsfeesten gewenst!

Vele groetjes
Luc en Lut
En een stevig poot van Cooper


Geen opmerkingen:

Een reactie posten