zondag 29 december 2019

Mila in opvang in Nederland.

Update 29-12-2019: Mila is sinds 23 december jl. in NL in opvang en het is een top lady! Ze is enorm trouw, baasgericht en absoluut geen wegloper.
Praktisch: Mila is zindelijk, kan goed wat uren alleen zijn en sloopt niet. Ze is braaf en niet wagenziek in de auto.
Mensen: Ze is baasgericht, een pleaser, vriendelijk naar bezoek en kan bij kinderen vanaf een jaar of 8. Ze is rustig in huis, bescheiden, 
wil het graag goed doen. De familie-invasie inclusief al hun honden op 1e kerstdag onderging ze uitstekend en toen het te druk werd, ging ze uit zichzelf op een rustig plekje liggen.
Wandelen: Trekt niet aan de lijn en is niet bang van verkeer of schrikt van vuurwerk. Los blijft ze dicht bij je in de buurt, houdt je nauwlettend in de gaten, checkt je regelmatig en komt direct als ze wordt geroepen.
Honden: Ze is zowel aan de lijn als los vriendelijk naar andere honden.
Katten: Ze snapt ze nog niet helemaal, maar heeft respect voor zelfverzekerde katten. Angstige, vluchtende katten wil ze het liefst achterna.
Conclusie: Mila is een fijne, zachtaardige hond die zich uit (stad, winkel, café, op  bezoek) en thuis goed gedraagt. Ze kan bij andere honden worden geplaatst, maar ook als enige hond, want met haar herder-karakter is ze het vooral gericht op haar baas/bazen. Deze trouwe ziel is op zoek naar iemand die haar mooie kwaliteiten en diepe vriendschap kan waarderen. Ze biedt je haar ziel en zaligheid   😀

U bent welkom kennis te maken met Mila vlak bij Nijmegen. Voor serieuze Belgische interesse kan evt. een kennismaking in Breda worden geregeld.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten