vrijdag 20 december 2019

Kerstwens van Tony (little pony!)


Tony maakt het nog steeds goed!
Al 1,5 jaar bij ons. Afgelopen zomer had Tony een terugval, wilde niet meer mee wandelen met de uitlaat, lag depressief en heel veel te slapen in zijn mand. Ingewikkeld, want een goed gesprek aan tafel om problemen te bespreken zit er natuurlijk niet in. Het gaat dan om goed te observeren.. ook de speurtrainer merkte dat hij niet goed in zijn vel zat. De hondenuitlaat zag het niet meer zitten met Tony.. kortom.. ingewikkeld, ineens een probleemhond??

Ik ben met bachbloesemremedie -via een ervaren diertherapeut- aan de slag gegaan. 3 Maanden druppels, consequent... afgestemd op Tony (o.a. star of betlehem!), ook het voer aangepast, afgestemd op gevoelige darmen in overleg met dierenarts (vit B). En een andere oppas voor 3 dagen geregeld... Tony en ik zijn samen op de Ttouch opleiding geweest.... en super hoe hij weer de oude ondeugende Tony werd na 2 maanden.
Hij is weer even vrolijk, ondeugend en fit...

Kortom; ga eens te raden bij een bachbloesemtherapeut gespecialiseerd voor honden/katten. Verwacht niet na 1 dag resultaat, dit duurt even. Star of Betlehem is een perfecte aanvulling voor honden met oude trauma's. (wel onder begeleiding geven!!) & Ttouch is een superfijne training om even die ondersteuning te geven bij honden met een rugzakje...

Tony groet al zijn vrienden in Spanje!

Yvonne,  Den Haag
Geen opmerkingen:

Een reactie posten