zondag 22 december 2019

Help ons een documentaire te maken over de Spaanse dodingstations!

John Burgemeester van ABCdogs en Michel Tartaud van Mediamotivators gaan samen met ons een documentaire maken over de Spaanse dodenstations, waar we enorm dankbaar voor zijn!! We willen graag een beeld geven van hoe het er aan toe gaat, maar we gaan ook een gered hondje volgen, zijn of haar traject, van het moment dat we hem of haar redden uit een dodenstation tot als hij of zij “DE” gouden mand zal vinden,...
De makers van deze documentaire zijn vrijwilligers die hun vrije tijd en inzet aan onze hondjes zullen geven, maar wij hebben echter hulp nodig om dit te kunnen realiseren,… Daarom vragen wij jullie hulp en ondersteuning om dit waar te maken.
ACE | SHIN heeft van 1999 tot 2019 meer dan 22.000 honden gered, waarvan meer dan 95 % uit dodenstations, omdat wij er voor staan dat deze ter dood veroordeelden recht op leven hebben! Wij zullen er blijven voor vechten en blijven voor gaan, maar dit kan alleen samen met jullie, want samen sterk is iets dat hier meer dan wat ook primeert !! Help ons dit te realiseren !!
Mag ik jullie vragen om dit bericht massaal te delen : https://www.doneeractie.nl/crowdfunding-ace-charity-…/-38962
Bedankt!!
Laat ons samen sterk staan !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten