donderdag 21 februari 2019

Aankomst gisterasvond van 4 katten op vliegveld Eindhoven.

Gisteravond kwam Ermita ( nu Frutti) aan op Eindhoven waar haar bazinnetje Tosca haar met smacht opwachtte. Tosca adopteerde 4 weken geleden ook Tinka (nu Tutti) en ook Tutti was direct erg gelukkig met haar nieuwe vriendinnetje. 


Gisteren weer 4 katjes op weg naar hun gouden mandje. De spanning liep op bij de adoptanten en eindelijk waren ze daar. Ermita en Tino vonden het allemaal nogal spannend. Voor Bambolina en Maxima was het extra spannend, beiden katjes zijn blind en moesten dus op hun andere zintuigen te werk gaan. Zij delen hetzelfde gouden mandje! Alle katjes werden gelijk overladen met liefde. Dit zit dik in de schacosse, zoals wij dit zeggen. 

De adoptanten van Tino hadden behoorlijk wat spullen bij zich en ookTosca bracht veel lekkers mee voor de achterblijvertjes in Spanje.
Bedankt adoptanten van Tino en Tosca en veel geluk met lieve Tino, Tutti en Frutti !
Namens de katjes: hartelijk dank hiervoor!
Toen ik thuis de spullen aan het uitladen was, zag ik dat er in de tas nog een kaart zat. Met zo'n boodschap, dan moet je toch even slikken en ben je trots dat je deel uitmaakt van de organisatie! Dit voelt zo goed, en en gelukkige honden en katten en gelukkkige adoptanten, daar doe je het voor! Daarom wil ik deze kaart graag delen met mijn collega's vrijwilligers.

Trouwens de hond op de foto met zijn neus tussen de spullen, is niet gedoneerd door de adoptanten. Dit is gewoon onze nieuwsgierige podenco Joppe, uiteraard ook van ACE / SHIN 😃. Het viel hem wel wat tegen dat het spulletjes voor de katten zijn😉.

Groetjes,
Heidi  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten