woensdag 12 december 2018

Wij zoeken zo spoedig mogelijk opvang voor Vanua 13918 en Copper 15219.

Twee honden die al in Nederland verblijven, maar zeer binnenkort een andere plek nodig hebben. Mogen wij een dringend beroep doen op alle onze vrijwilligers en sympathisanten om mee te denken en ook in de eigen omgeving na te gaan of er mogelijk een oplossing gevonden kan worden? Vanua en Copper horen niet bij elkaar, verblijven op verschillende locaties en zoeken dus ook elk hun eigen plek.
Voor cross Stafford Vanua, die binnenshuis de meest lieve en betrouwbare hond is die je je kunt wensen, zoeken wij een ervaren adoptant of opvanggezin. Buitenshuis kan Vanua scherp reageren op andere honden en bijv. ook op joggers. Wie kan haar leren op haar baasje te vertrouwen en haar buiten ook weer een fijne kameraad te laten worden?
Voor Copper, een middelgrote cross, zoeken wij een rustige plek waar hij weer tot zichzelf kan komen. Copper is bijna altijd een enorm lieve en aanhankelijke hond, maar er moet iets in zijn verleden zijn gebeurd waardoor hij soms - uit onzekerheid - durft te bijten. Als dit gebeurt lijkt het wel of hij direct daarna beseft dat hij iets fout heeft gedaan en hij wil het het ook gelijk weer goedmaken. Copper reageert leuk op kinderen, maar het lijkt op dit moment niet verstandig om hem bij kinderen in huis te zetten.
Kun je zelf een van beide honden niet adopteren of opvangen, misschien dat iemand in jouw omgeving dit wel zou kunnen en willen. We hebben zoveel vrijwilligers en volgers, die allemaal ook weer familie, vrienden, collega's hebben. Samen moeten we toch voor deze twee prachtige honden een oplossing kunnen vinden!
Contact via mail: herplaatsing.nederland@ace-charity.org





Geen opmerkingen:

Een reactie posten