zondag 9 december 2018

Juana

Nadat ik op mijn verjaardag in december 2017 een hele lieve Spaans hondje had geadopteerd.. Meisje zazu... Vond ik het tijd worden voor een vriendinnetje voor Zazu.
Zazu kwam bij me als een erg angstige hond van 1.5 jaar... Ze wilde niet eten... Haar nek voelde als beton... Vast zittend van de stress.. En ze liep de hele dag met de staart tussen de benen... Voor alles was ze bang... Ze had het vertrouwen in de me een verloren en in haar zelf..
Na een tijdje ging het goed met zazu.. Ze kon spelen... Ze ontwikkelde zich als een hele lieve stabiele hond.. Maar toch bleef ze wat angstig en als ik haar los liet in het bos... Was het altijd afwachten wanneer ze terug kwam..
Dus besloot ik om een vriendinnetje voor haar te nemen.. Hopelijk een hondje wat een positieve invloed op haar had
Zoekend op internet zag ik opeens een heel leuk hondje voorbijkomen... Meisje Juana..
Ik kreeg een huisbezoek en alles was goed..
Begin augustus dit jaar was het dan zover.. Ik mocht Juana ophalen in Eindhoven airport.. Een teefje.. Van nog geen jaar...
Toen ik ze zag op het vliegveld.. Kreeg ik al een brok in de keel... Wat was ze leuk en speels...
Vrolijk toen ze de bench uitkwam..
Ik naam haar mee naar huis en vond de kennismaking met zazu al spannend..
En ja... Ze vonden elkaar leuk... Nu 4 maanden verder vertel ik dit over Juana..
Ze is een hele lieve aanhankelijke meid... Die heel goed luistert.. Erg slim en speels is..
Zazu en Juana kunnen alles van elkaar hebben... Ze likken elkaar pootjes.. Liggen slapend tegen elkaar.. Ze stoeien graag in het bos... Of in huis... En zijn 2 vrolijke dames...
De kleine speelse Juana.. Heeft zazu geleerd om niet bang te hoeven zijn in dit leven... Dat mensen ook lief kunnen zijn en je jezelf mag zijn in dit leven.. Ook als hondje...
Ze vullen elkaar aan... Zazu is zo goed als genezen van haar leven als straathond... Waar ze geen thuis had ... Juana.. Is een ontzettende lieverd waar geen kwaad in zit... Ze is ondeugend..
Ik ben zo gelukkig met deze 2 honden en verzorg ze.. Zoals ik zelf verzorgd wil worden en geniet van elk moment met ze..
Beter had ik het niet kunnen treffen en de wisselwerking tussen Zazu en Juana is perfect..
Ze mogen elkaar en ze zijn gelukkig... En ik ook..
Hopelijk kunnen we nog lang van elkaar genieten..  








Geen opmerkingen:

Een reactie posten