vrijdag 21 september 2018

Vip en Vleertje

Alweer een jaar geleden hebben wij Gara (nu VIP) en Gremlita (nu Vleertje) geadopteerd.
Het was belangrijk dat zij samen bleven omdat ze erg aan elkaar hingen. Al snel bleek dat Vip aan Vleertje hing maar niet andersom. Vleertje vond ons veel belangrijker dan haar vriendinnetje en heeft zich inmiddels ontpopt tot een “zwaan kleef aan”. Langzaam hebben wij Vip wat losgeweekt van Vleertje want het leeftijdsverschil is nogal groot en we willen natuurlijk niet dat Vip doodongelukkig is als zij Vleertje moet missen.
Hopelijk is dat tijdstip nog ver weg en mogen we nog lang genieten van deze geweldige hondjes. Ze zijn zooooooo lief, vriendelijk tegen alles en iedereen.
Vip heeft energie voor 10 en een jachtinstinct waar je U tegen zegt haha. Voordat zij rustig gaat liggen is het wel avond en dan is ze ook total loss. Waar de andere honden tijd nemen voor een slaapje, struint zij vrolijk in haar eentje door de tuin, op jacht naar kikkers.
Gelukkig heeft zij er nog geen één te pakken kunnen krijgen maar het scheelde vaak niet veel. Vleertje vindt niets heerlijker dan op schoot liggen snurken en wil ook niet meer van die lange wandelingen maken. Omdat we natuurlijk met de hele roedel (7 honden) op stap willen en er niet één achter willen laten, gaat ze op een gegeven moment lekker in de draagzak. Ze vindt het heerlijk en valt soms zelfs in slaap😊
We zijn blij dat Vip en Vleertje op ons pad kwamen en genieten elke dag van de liefde die wij van ze krijgen.

 
VIP

VLEERTJE





Geen opmerkingen:

Een reactie posten