zaterdag 22 september 2018

Boulboul nu Feliz

Hallo lieve mensen van ACE/shin

Morgen is het precies een half jaar geleden dat we Felíz, die toen nog Boulboul heette, van Schiphol haalden. Een acht maand oud harig balletje die heel lang haar angst maskeerde met vrolijk doen. Ze liep ons overal achterna en had veel bevestiging nodig. We waren vanaf dag één “verkocht”. Onze andere SWH van zes jaar moest eerst aan de situatie wennen, wat natuurlijk heel logisch is maar nu is er geen jaloezie meer, geen baknijd en slapen ze ’s nachts gezellig naast elkaar en ook tegen elkaar aan. Felíz doet het goed. Ze heeft de commando’s vlot opgepikt en steekt o.a niet meer zomaar de weg over, wel vindt ze onverwachte situaties eng en voor haar vreemde mensen (in ons huis of aan de deur) probeert ze weg te blaffen maar dat hoort er allemaal bij. 

Wij hebben het gewoon zo getroffen met haar. Ze is super aanhalig en doet niks liever dan bij je zitten, geaaid worden, spelen of ons aflikken. Kortom een en al genegenheid. Ze zit vol energie en speelt graag met ons maar ook met Cariño met  wie we ook apart spelen. Felíz is gewoon een heerlijke hobbel, een blij ei en meer van dat soort koosnaampjes. We willen haar nooit meer kwijt.  Dus dank dat wij haar mogen verzorgen.

Op de foto’s van deze maand, zijn beide honden net naar de kapper geweest, spelen ze een trekspelletje en zit Felíz op nogal aparte wijze op schoot. Ze probeert altijd van alles om maar dicht bij je te zijn. Ze is echt heel erg grappig met haar capriolen.

Hartelijke groet,


Fenna van der Molen





Geen opmerkingen:

Een reactie posten