zaterdag 16 juni 2018

Festival !!!!

Lieve Allemaal ik moet even mijn hart aan jullie luchten, ik ben vanavond eens lekker uit mijn dak gegaan, andere gaan daarvoor naar een festival, ik heb het zojuist in het park gedaan.

Ik mocht los daar waren heel veel kraaien, zo spannend ik er achteraan ze vlogen alle kanten op maar kwamen ook met grote  snelheid weer net zo hard terug spannend joh het leek de birds van Alfred Hitchkock  wel.

Toen had ik echt de smaak te pakken  ik zag verderop  jonge eendjes dat is toch leuk ik ernaar toe want alles was groen, ja mooi niet de rest was sloot, dus jullie voelen de bui al hangen ik   de sloot in ik achter de eendjes aan bruggetje onderdoor, en ja ik hoorde mijn vrouwtje roepen, maar ik dacht toedeloe dit is mijn feestje.

Maar het was overal zo stijl ik kon er niet uit, gelukkig kwam er een jogger aan mijn vrouwtje heeft hem geroepen en die heeft mij eruit gehaald.

Ik kreeg gelijk mijn riem aan, en wilde nog met een andere hond spelen mooi niet ik moest mee naar huis, ik stonk zei mijn vrouwtje,  vond ik helemaal niet ik had mij toch al flink uitgeschud, maar nee geen praten aan meekomen.

Ik moest thuis onder de douche was mijn vrouwtje niet blij mee alles was die dag schoongemaakt, en toen ik gewassen was nog niet helemaal  droog, sprong ik lekker op bed, ook weer niet goed was net schoon.

Ik moet nu hier zo blijven liggen, vinden jullie mij niet zielig erbij liggen, ze had beloofd om met thuiskomen samen een ijsje eten, heb ik nog niet gehad, want ze is boos op mij, maar weten jullie ik heb haar al zien lachen, ze denkt dat ik het niet heb gezien, ze is nooit lang boos.

Wij zijn pas verhuisd wonen nu in Zwijndrecht ik heb ook al in de Devel gelegen, ja moet mijn vrouwtje maar niet gaan wonen met zoveel water en sloten.

Lieve honden vriendjes toch is het leven in nederland harstikke tof dat gun ik alle hondjes uit spanje, en lieve mensen nog bedankt voor het redden van mij uit  het dodingsstation  anders had ik nooit zo kunnen leven en zo ondeugend zijn.

Grote mensen zeggen dan dit was brandpunt, ik zeg dit was mijn zomer Topper hi hi.

ACE/Shin bedankt voor al jullie mooie werk en alle vrijwilligers jullie zijn allemaal TOPPERS


Knuffels  Gabber


Geen opmerkingen:

Een reactie posten