zondag 10 juni 2018

Barney

Alweer 4 maanden verder zijn we inmiddels. En het lijkt al zoveel langer. Barney is helemaal thuis bij ons. Heeft ook vele privileges die eerdere honden niet hadden. Op de bank liggen bijv. Liever nog op schoot, want ja hij denkt toch echt dat hij een schoothondje is.
En nog steeds zijn we zo blij en trots met hem. Steeds weer zijn we verbaasd dat ie zo snel dingen begrijpt wat we hem leren. Het integratie proces heeft hij met groot gemak doorlopen. Hij luistert goed, doet echt zijn best om dingen goed te doen en is echt altijd enthousiast met alle aandacht die hij krijgt. Kortom weinig minpuntjes. Het enige minpuntje als ik dan toch iets zou moeten noemen, hij eet alles wat los en vast zit buiten. Daar moeten we echt alert op zijn. Verder dus niets dan lof.
Ook onze kat Pepper is blij met haar nieuwe vriendje. Gaat altijd mee wandelen als ze de kans krijgt. Prachtig om te zien als die 2 lopen te schooien langs de weg of achter elkaar aan rennen.
Verder wil ik de vrijwilligers van ACE nog even bedanken voor zowel de voor als nazorg die ze geven bij de adoptie. Ik heb nog niet eerder een hond via deze weg geadopteerd maar ben zeer tevreden over hoe het allemaal gaat!


Groetjes Marielle en René, Barney en Pepper





Geen opmerkingen:

Een reactie posten