dinsdag 13 februari 2018

Opvangmama Sarah Vergauwen doet voor ons, haar mooi OPVANGVERHAAL...

"Mijn opvangverhaal...
Het begon allemaal toen ik mijn buren zag wandelen met telkens verschillende honden, tot op een dag ik vroeg waarom ze telkens andere honden bij zich hadden... Dit waren Patrick en Nancy en zij deden mij hun "SHIN" verhaal. 
Ik was zo benieuwd en zo enthousiast om ook een hondje op te vangen, dus stuurde ik een mailtje. Kort erna kreeg ik antwoord en kwam er een huisbezoeker langs, met de nodige info die ik nog nodig had. ik mocht kort daarna mijn eerste opvangertje kiezen en verwelkomen op de luchthaven Zaventem...wat een intens en spannend moment voor ons allen....!! 
Een pupje van 6 maand jong. Heel snel werd ons Annemieke gereserveerd en dus snel geadopteerd, waardoor de zin in opvangen me een boost gaf. Ik vroeg de volgende opvanger aan, een hondje dat al 4 jaar in asiel verbleef, Bea genaamd. We haalden haar op in Zaventem en eenmaal thuis was het even aanpassen voor haar...geen betonnen vloer meer, geen zorgen moeten maken om eten en of er genoeg zou zijn ...Na een weekje was ze het huiselijk leventje helemaal gewoon en genoot ze zo van al de aandacht, de knuffels, het lekker eten kortom alles wat wij gewoon zijn om voor een hondje te doen, maar wat voor hen zo onwerkelijk is.....
Ze zijn je zo dankbaar met elk op zich hun eigen manier van zijn...
Wij hebben sinds 6 jaar ons hart verloren aan deze Spaanse asielhonden, mijn kindjes zijn er mee groot geworden en het is absoluut een meerwaarde voor hen én de honden.
Ik zou het iedereen aanraden om een 'sukkeltje' uit het asiel van Shin op te vangen want jouw wereld verrijkt ermee en je krijgt zoveel liefde en vriendschap terug....
Eenmaal ze een definitief "thuisje" krijgen doet het afscheid even enorm pijn omdat je die lieve schat zoveel hebt geleerd en er een vriendschapsband mee hebt gecreëerd, maar eens je dan die leuke foto's krijgt, zie je wel waarom je het doet en de volgende sukkeltjes staan immers te springen om een zachte mand bij te krijgen...misschien wel bij jullie ?
Komaan wie springt op onze trein... ??  "


foto van Shin - Fabienne Paques.

foto van Shin - Fabienne Paques.

foto van Shin - Fabienne Paques.

foto van Shin - Fabienne Paques.

foto van Shin - Fabienne Paques.

Bedankt Sarah, misschien krijgen enkele hondenvrienden ook wel zin om op de "opvang-trein" te springen 👍 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten