zondag 7 januari 2018

Paky

Sinds jaar en dag werken wij samen met de Protectora van Algeciras, onder de leiding van Paky…
Het is mooi en hartverwarmend om zien hoe deze vrijwilligers dag en nacht zich inzetten voor de meest weerloze die er zijn, geen uur is hen te veel om deze dieren een kans te geven, een nieuwe start,…
Geen handen genoeg om te helpen, altijd in de weer voor welk hondje ook dat in hun midden komt.
Momenteel ligt Paky onder vuur, door een face book gevecht dat is uitgebroken, mensen die niet weten wie Paky is, wat Paky doet, noch wat de mensen om haar heen dag en nacht zich bekommeren om diegene die een ander niet meer wil, en buiten op straat worden gezet.
Waar zijn de vele mensen die kritiek en harteloos een vrouw afschilderen als zijnde waardeloos en onbekwaam?
Waar zijn al die mensen als ze s morgens uren uitwerpselen ruimen, naar de dierenarts rennen om weer een leven dat gedumpt is te kunnen redden, waar zijn deze mensen als er 's avonds laat door weer en wind toch nog wordt gereinigd en verzorgd?
Waar zijn deze mensen? Kritiek geven is makkelijk vanuit je zetel achter je computer, maar wij weten hoe hard en innig Paky dag in dag uit haar leven geeft aan deze kansloze,…samen met ons!!
ACE en Paky's team zijn sinds 12 jaren samen aan het front tegen de strijd van het onrecht, elke dag opnieuw,…de drie potigen, de minder mooi bedeelden, de Podencootjes waar niemand naar kijkt, de vele pupjes die bij hen worden gedumpt,…allen krijgen een kans, hoe moeilijk ook.
Graag willen wij aan Paky en haar team een gouden medaille en zoveel meer uitreiken voor de moed, de kracht en het vol houden van een zware taak, elke dag opnieuw, en mensen, jij die kritiek hebt en jij die alles in twijfel trekt, kom even een paar weken mee lopen, dan kunnen we samen besluiten waar je eigenlijk over spreekt.
Mogen we vragen om massaal Paky te ondersteunen op de volgende link,
https://www.facebook.com/ela.lopezmarque
met als Titel:
YO REMO CONTIGO
Paky staat in deze onterechte aanval niet alleen, wij steunen haar!!

foto van Ace-charity Fabienne Paques.

foto van Ace-charity Fabienne Paques.

1 opmerking:

  1. Ik kan niet reageren op de vermelde facbook-pagina, maar ik wil Paky absoluut steunen!
    Waar halen sommigen het recht om haar als onbekwaam en waardeloos af te schilderen???
    Wat moet die schat daar gekwetst door zijn!!! :-(

    Paky, puedes contar con mi pleno apoyo!!! XXX

    BeantwoordenVerwijderen