woensdag 10 januari 2018

Mira doet het heel goed bij ons.

We hebben haar nog voor de kerst op mogen halen. Dus dat was een mooie kerst voor ons allemaal.
Ze heeft al meteen kennis gemaakt met de poezen en hoewel poes Polly, haar totaal negeert, probeert ze wel toenadering te krijgen tot Mindy. Dus lag ze dezelfde dag nog met Mindy op mijn schoot.
Mira heeft in haar korte leventje heel veel meegemaakt en dat is wel te merken. Maar wonderlijk genoeg, is ze nog steeds gek op mensen. Iedereen die ze tegen komt op de hei is interessant en wil ze ontmoeten. (hierdoor duren de wandelingen soms wel erg lang 😃
Ondanks dat ze soms wat angstig is, heeft ze overal veel interesse in dus snuffelen kan ze als de beste.

Ze is nog wat bang als we haar op de hei weer willen aanlijnen. Maar dan loopt ze gewoon goed mee aan de lijn. Ze houdt ons goed in de gaten en als ze wat achter blijft, komt ze heel hard achter ons aan rennen. De omgeving is volledig afgezet dus ze kan nergens naartoe. Dat is voor ons ook wel een fijn gevoel. Ze heeft toch te mogelijkheid om los te lopen en lekker te rennen en ravotten.
Ze was ook binnen 10 dagen al volledig zindelijk. Het was in het begin wat moeilijk omdat ze niet door had dat ze aan de lijn ook mocht plassen. Maar ze had het al vrij snel door en nu gaat het prima.
Komende zondag, gaat ze voor het eerst naar hondencursus. We zijn benieuwd hoe dat zal gaan.
Ze moet in principe bijna alles nog leren. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
Wij zijn iedere dag heel blij om haar bij ons te hebben. En we hopen dat ze nog heel lang bij ons zal zijn.


Groetjes,
Alexandra, Samantha en Mira.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten