woensdag 24 januari 2018

Catootje (ACE Leslie) nu eén jaar bij ons.

Catootje is deze maand een jaar bij ons en wat zijn we ontzettend blij dat we tijdens Kerst 2016 hebben besloten om haar een forever home te bieden. Zij is zo’n vreselijk aanhankelijke, vrolijke, grappige, brutale aanwinst!
Haar angst voor vreemde mensen is na een jaar bijna helemaal verdwenen. Ze is nog wel voorzichtig en afwachtend met vreemden, maar geeft zich ook heel snel over aan hun goede bedoelingen en wordt dan maar al te graag lekker door ze geknuffeld. Haar drang om eten te stelen en te schooien, is ook behoorlijk afgenomen; ze weet heel goed wanneer ze eten krijgt en als wij eten ligt ze keurig op haar plaats.
Onderweg struint ze nog wel altijd rond als een echte zwerver, op zoek naar alles wat maar eetbaar is.  Ze gaat heel graag mee op stap en houdt het wandelen uren vol. Het liefst heeft ze wel dat alle paden en velden voor haar gereserveerd worden, alle andere honden (zeker als die aan de riem lopen) probeert ze weg te jagen door flink tegen hen tekeer te gaan. Maar ook daarin ontwikkelt ze nog steeds en we hopen dan ook dat we nog heel wat jaren van haar mogen genieten!

Groetjes Caroline










Geen opmerkingen:

Een reactie posten