donderdag 7 december 2017

Bohdi

Hai hai allemaal,
Vandaag benaderd voor de nazorg, en kreeg de link voor het blog meegezonden om onze ervaring met Ace en ons hondenkind Bodhi uit Spanje te delen.
Wij hebben Bodhi op 31 augustus 2017 van schiphol gehaald. Hij kwam aan en zijn oogjes stonden timide. We hebben hem naar de auto moeten dragen want alles vond hij erg spannend en wilde nog niet aan de riem lopen. Eenmaal thuis aangekomen, leek het of hij meteen wist dit is goed en hier is mijn thuis. Hij snuffelde alles op zijn gemak en was erg open naar ons toe. We hebben de eerste week geen bezoek ontvangen zodat hij eerst aan ons en zijn nieuwe omgeving kon wennen.
Daarna voorzichtig eerste kennismaking met onze kinderen en kleinzoon. Ging fantastisch. Voorzichtig wat gaan uitbouwen en inmiddels 3 maanden later een heel erg open en lief en ondeugend tegelijk zalig hondenkind. Hij is helemaal gewend aan alles. Gaat overal mee naar toe. Wat zijn we blij met onze lieve Bodhi. De manier waarop Ace tewerk gaat vinden wij ook heel erg goed. Ze gaan niet over 1 nacht ijs en kijken gelukkig echt of je als adoptie gezin wel geschikt bent. Wij zijn erg blij dat we onze Bodhi mochten adopteren en elke dag is een feestje met hem waar we enorm van genieten.
Dank jullie voor het mogelijk maken.
Een lieve groet en een pootje van Bodhi.

Ewoud en Caecil 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten