woensdag 15 november 2017

Niet te geloven..........

Man die in Cádiz een hond achter auto de dood in sleurde niet schuldig bevonden door rechter.


CÁDIZ – De door de politie aangehouden man die op de A-8201 weg nabij Jimena de la Frontera in de provincie Cádiz een hond achter zijn auto de dood in sleurde is door de rechter op vrije voeten gesteld. De Guardia Civil zag de man in een 4×4 voertuig over de weg rijden waarbij de agenten zagen dat er achter de auto een touw was gespannen met “iets” daaraan vast. Dat “iets” bleek later een hond te zijn, iets wat ook de chauffeur van de auto tot zijn verbazing zag.
De autorijder werd meteen door de politie gearresteerd en moest voorkomen waar hij zijn verhaal kon doen. De man verklaarde aan de rechter dat hij geen idee had dat de hond achter zijn auto was vastgebonden. Het gaat om een puppy van een Duitse herdershond die nadat hij kilometerslang over het asfalt was gesleept aan zijn verwondingen was overleden.
Volgens de chauffeur gaat het om een foute en bizarre grap van iemand die waarschijnlijk de avond voordat de man zijn auto pakte de hond achter zijn 4×4 jeep had vastgebonden. Al bij zijn aanhouding gaf de man aan niet te weten dat de hond aan zijn achterpoten achter de auto was vastgebonden en dat hij geen idee had dat hij een hond de dood in sleurde.
Vreemd genoeg was de man overtuigend genoeg en geloofde de rechter zijn versie van het verhaal en beschouwde hij dat als geloofwaardig waarop de rechter besloot de man vrij te pleiten en op vrije voeten te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten