dinsdag 7 november 2017

Bezoekje aan virtuele adoptiehond Queso

Dag iedereen!

Hier ben ik, beige krullebol Lima, terug met een verhaal voor op de blog.
Ons baasje spreekt af en toe over Queso, een hondje die ze virtueel geadopteerd had toe hij in Spanje zat, soms spreekt ze eens af met zijn baasjes: Danielle en Jean.
Ik had haar al eens gevraagd of wij ook eens mee mochten, maar ze verstond ons niet.
Nu, verleden woensdag was het zo ver! Wij mochten mee naar Queso en zijn familie, ze waren op vakantie in de Panne.
Na een autorit kwamen we aan, ze vond toch wel niet direct het appartement, zeker! Gelukkig stonden ze ons buiten op te wachten, ik had het al direct door: het zou een leuke dag worden!
Heel de roedel stond ons op te wachten: 2 shin'ers: Queso (zwarte cross Spaanse waterhond) en Huggo (3-poter Bodeguero), nog een Spanjaardje Babel (gestroomd heertje) en Belgisch boerenfoxje Molly.
We kwamen direct goed overeen, de mensen aten een overheerlijke vegetarische schotel en wij konden spelen en wat uitrusten.
Zoals je kan zien hou ik Huggo heel goed in de gaten als ik met zijn bal aan het spelen ben!
We zijn dan ook even op de dijk gaan wandelen. Je kan de meiden zien, mezelf, mijn galgozus Mishka en Molly voor een kleien koffieklets, Queso kwam er ook gezellig bijstaan.
Na de wandeling moest mijn broer, Fausto, even bekomen in de zetel met Babel.
Ons baasje kreeg een leuk cadeautje!!! Een koekjestrommel met een foto van Queso. Ook wij hadden niets te kort, wij kregen elke een zak kippenvleugels en een vleesstaafje.

We vonden het een superdag en ik stond er dan ook op dat ik met Queso op de foto mocht, mooi koppel zijn we, e!
Ook moesten mijn broer, Huggo en ik even een kat wegjagen! Waar die feline vijand het lef haalde om voor de ruit te paraderen?!

Ik vind het zeker eens voor herhaling vatbaar want het was zo leuk en gezellig.
Ik wil ook even mijn nieuwe vriendin Molly wat moed inspreken. Mijn baasje heeft te horen gekregen dat Molly wat ziekjes is en ik wil haar graag zeggen dat wij haar veel beterschap wensen en dat ik hoop ooit zo wijs te mogen worden als haar en dat ik er nog zo knap en strak mag uitzien op haar leeftijd!

Ook wil ik iedereen het aanraden om virtueel een hondje te adopteren! Mijn baasje heeft met 3 baasjes van virtuele adoptiehonden nog contact en er zijn mooie vriendschappen uitgekomen, waarvan er zelfs 1 in Denemarken!

Ik ga nog even zo'n kippenvleugel gaan vragen aan mijn baasje die ik gekregen heb!

Dikke poot,
Lima









Geen opmerkingen:

Een reactie posten