vrijdag 20 oktober 2017

Lucy

Beste allen

Mij is gevraagd of k eventueel iets op ’n Blog wil zetten!! Ik heb daar geen enkele ervaring mee, maar ik begrijp dat ik een beetje mag vertellen hoe wij in die 2 meiden op de foto zijn gekomen.

Eind 2016 wilden wij (mijn vrouw Ada en ik) onze overgebleven Westie een nieuw maatje geven. Daisy was inmiddels 14 en miste haar maatje Kelly, best wel.

Via verhuisdieren.nl kwamen wij bij Roemeense Molly terecht. Molly was een Boomerachtige van alles wat. Vooral vreselijk lief en knuffelbaar. Na zo’n 6 weken overleed onze Daisy in haar slaap.
Natuurlijk een mooie dood, maar wel een keiharde. Want nu was Molly weer alleen.

Medio juni, in onze vakantie, was Ada aan het Googelen en kwam zij op de Website van ACE terecht. Daar kwam zij al gauw bij de foto van Spaanse Lucy terecht.
Dit kleine Schnautzertje moest het maatje voor Molly gaan worden.

Na contact te hebben gelegd met haar opvang “moeder” Jennyfer togen wij, met Molly naar Heerhugowaard, om kennis te maken met Lucy. En wat zou het klikken, gelijk al.
Helaas moesten we nog even geduld hebben, zo werkt het bij de ACE, er moest nog het een en ander aan papierwerk ingevuld worden. ACE blijkt niet over één nacht ijs te gaan.

Enfin, ’n paar weken later kwam Jennyfer met Lucy naar ons in Heemskerk. Of ze al langer bij ons woonde, want ze leek zich al gauw thuis te voelen bij ons.

Lucy is nu zo’n 3 maanden bij ons en heeft het, die indruk hebben wij, erg goed naar haar zin. Niet alleen bij en met ons, doch ook en vooral met Molly.
Wat vooral opvalt is het feit dat Molly, 2 jaar in ’n asiel en een x-periode op straat gezworven, weer helemaal aan het spelen is gegaan, dit vooral dankzij Lucy die ’n speelster 1e klasse is.

Ze omarmt Molly regelmatig en Molly vind alles goed.

Kortom, wij zijn heel erg blij dat we deze 2 buitenlandse hondjes een mooie rest van leven mogen geven.

groetjes
Cees en Ada



1 opmerking:

  1. Heerlijk om te zien dat Lucy en Molly het zo vreselijk goed met elkaar hebben....

    BeantwoordenVerwijderen