donderdag 10 augustus 2017

Lamsi nu Pip

Wij wilden graag een hond, het liefste een puppy. We hebben het er lang met elkaar over gehad wat voor ons belangrijk is in de keuze van een hondje. Uiteindelijk kwam onze zoektocht uit bij een adoptiehondje. Daarna hebben we gekeken en rondgevraagd bij vrienden en familie naar een betrouwbare stichting. Al gauw kwamen we bij ACE uit als een betrouwbare adoptie organisatie. Kijkend op de site viel ons oog direct op Lamsi, later door ons Pip genoemd. De omschrijving van het karakter kwam ook overeen met onze wensen, zeker omdat wij ook 5 kinderen hebben. We waren meteen verkocht! Wat een lief schatje en snoepie om te zien! Het adoptieproces was gestart! We gingen al snel van pre-reservatie naar reservering, we hebben fantastisch mailcontact gehad met Pia en zij heeft alles in het werk gesteld om er voor te zorgen dat Pip nog ruim voor onze zomervakantie bij ons zou komen. Ook het huisbezoek van Esther hebben wij ervaren als heel prettig en zij heeft ons voorzien van waardevolle informatie. We kregen al snel bericht dat onze Pip klaar was om naar Nederland te vliegen. Op het vliegveld van Rotterdam werden we warm ontvangen door Astrid, want het was stiekem best spannend natuurlijk.

Pip was de eerste dagen nog best bang, maar al snel was ze enthousiast en vrolijk. Ze is bij ons op schoot en in onze armen de wereld opnieuw gaan ontdekken en kon vanuit dit vertrouwen steeds meer gaan ontdekken. De puppycursus is het hoogtepunt van de week voor haar! De eerste keer kwam ze als een schuw hondje en nu na de derde keer is ze zelfs een overmoedige pup die alle hondjes uitdaagt om met haar te gaan spelen.

We gaan veel op pad met haar: door de wijk, naar het park, het bos, kabouterpaden, een avonturenbos, ze is echt overal voor in en geniet volop! Autorijden was in het begin nog heel spannend, maar ook dat vind ze nu al prima.

Pip leert heel snel, is vrolijk en ontzettend lief. Pip is een ware aanvulling op ons gezin!

Bedankt ACE voor jullie snelle handelen en warme contacten!

Met vriendelijke groet,

Saskia en Michel
Vera, Marieke, Sam, Rein en Josje
En een pootje van Pip


Geen opmerkingen:

Een reactie posten