zaterdag 27 mei 2017

DAG 13 : 26/5/2017

Het "italiaantje was moe en heeft op de bank gezeten" maar is nu helemaal terug opgeladen. De "pep-drinks" zijn klaargemaakt dus,... neuzen richting MIjas.....😎 en laten Rioja-streek achter.
Vertrokken uit Radona met opnieuw een dag mooi weer, oplopend tot 35°C. Een rit met uitzondering van één voorval, weinig gebeurtenissen. Mooi glooiend landschap met gelukkig iets meer dalen dan stijgen. Het zware werk van de vorige dagen loont dus. Het traject gaat richting Valdeavellano. Maar dan blijkt de GPS een verrassing in petto en geeft een onverharde weg aan als te volgen pad. De eerste kilometers zijn nog rijdbaar, maar vervolgens bestaat de ondergrond gewoonweg uit puin. Wat ons de hele tijd al bespaart gebleven is, wordt hier dan toch bewaardheid.....de eerste lekke band. Deze weg is in feite onberijdbaar. NIeuwe band leggen en enkele kilometers verder loopt de weg gelukkig over in normalere verharde wegen.
Het is er eveneens bloedheet, maar dat houdt ons team niet tegen. Er wordt tevens besloten om vanaf vandaag t/m maandag iedere dag 15 a 30 km extra te rijden, in de hoop de laatste dag meer luxe te hebben om minder kilometers voor de pedalen te hebben en zo iets vroeger aan te komen. Vandaag eindigt de rit in Ambite en wordt de eerste 30km extra bijgepeddeld, dus 185 km op de teller alweer.
Op naar morgen vanuit Estremera (want hier is geen camping ???)


foto van Cycling for Shin/ace.

foto van Cycling for Shin/ace.

foto van Cycling for Shin/ace.

foto van Cycling for Shin/ace.

foto van Cycling for Shin/ace.

foto van Cycling for Shin/ace.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten