vrijdag 26 mei 2017

Chignon, tegenwoordig Couscous

Beste mensen van ACE- Shin,
Na ruim 3 maanden eindelijk een berichtje over Couscous. Ze doet jullie de hartelijke groeten, ik denk dat ze nog vaak terugdenkt aan haar vriendjes en vriendinnetjes in Spanje, want ze vindt het wel een beetje saai hier.
Couscous is helemaal gewend aan het leven in een saaie flat. Ze heeft inmiddels geleerd om niet meer van het balkon af te springen en geniet er nu van om hele middagen op grote hommels en langpootmuggen te jagen.  Ze is heel speels, vooral spelen met een mens wordt erg gewaardeerd. Luidkeels vertelt ze dat ze weer achter die rare muis aan die hengel aan wil rennen, en ze wordt niet stil tot ik toegeef.  Heerlijk vindt ze het als de kleinkinderen komen, want die spelen desnoods een hele middag met haar. Als weg zijn, valt Couscous uitgeput in slaap en laat zich pas de volgende dag horen.
Verder is Couscous ontzettend lief, nog nooit een klauwtje uitgestoken of naar iemand geblazen. Als ze even de kat uit de boom heeft gekeken, zoekt ze al heel snel toenadering tot nieuwe mensen en kinderen. Ze komt er dan gezellig bij zitten. Graag zit ze op schoot, uitgebreid toilet te maken.
Kortom, een schat van een kat, waar ik ontzettend gelukkig mee ben.
Dank voor al jullie goede zorgen, die haar tot zo'n lief dier hebben gemaakt.
Hartelijke groet,
Toos Heuwekemeijer
Amsterdam.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten