dinsdag 11 april 2017

Update van Toby (Ace nummer 12350)

Hallo allemaal !     

Met Toby hier !!,...Ik woon al bijna 3 maanden bij een leuk gezin in Nederland.
Ik heb het heerlijk naar me zin bij mij nieuwe familie. Mijn Zus Emma is 10 jaar en ze is echt mijn speel kameraadje geworden, ze speelt "tug" met mij,( vrouwtje heeft al knuffel konijn nr 2 voor me gekocht). Ze wandelt graag met me, maar als wij samen gaan fietsen is het voor mij een FEEST ! kan ik heerlijk naast haar rennen. En als ik moe word ga ik in de mand en dan steek ik mijn tong uit en sluit mijn ogen.....*zucht*..... heerlijk hoor echt een aanrader...... Mijn broer Luke is al een stuk ouder, hij is 18 en is niet zo vaak thuis, maar als hij er is, is het ook een klein feestje want dan mag ik bij hem op schoot en dan gaat hij mij zachtjes aaien totdat ik in slaap val......hmmm.  
Ik kan al goed luisteren naar zit, blijf, af. Nee, rechts lopen, naar buiten, koekje en pootje. En POES,...ja want vrouwtje wilt geen poezen in haar tuin, dus heb ik een taak gekregen om de tuin poes vrij te houden en daar geniet ik van hoor !. Ze hoeft maar "poes" te zeggen en whopa ren ik al naar buiten. 
Ik ben zindelijk, en gooi de vuilnisbak ook niet meer om. Ik kan goed met andere hondjes spelen in het park en als een ander 'gozer' mij wilt domineren, laat ik ff zien dat ik een echte "mestizo" (Spaanse straathond) kan zijn!!  als we naar de duinen gaan is het voor mij net kermis ik kan niet kiezen aan welke boom ik tegen aan kan piezen hihihihi..........heerlijk...... Ook is mijn vacht heel mooi geworden, ik heb langer haar gekregen en het glimt mooi in de zon. Ik slik nog altijd mijn pilletjes voor mijn leishmania en in augustus heb ik mijn eerste controle. Nu gaat vrouwtje verder met vertellen. Dag allemaal xx

Toby is echt een vrolijk, volgend hondje, hij wilt er graag bijhoren. Hij houd van fietsen, auto rijden, wandelen. Lekker op de bank hangen met ons als we een filmpje kijken hij bedelt niet als we eten...heerlijk beestje is hij. Na 1.5 maand begrijpt hij eindelijk wat Emma van hem wil en dat is 'tug war' spelen. ( met de touw, in zijn geval konijn trekken).  Hij luistert goed en is af en toe waakzaam als er iemand voor de deur staat. En eindelijk kan hij nu zeker 3 uur lang alleen thuis zijn zonder te huilen, dit heeft wel enig geduld en tijd gekost om hem te laten weten dat wij altijd terug naar huis en bij hem komen. Toby is een geweldig heerlijk lieve hondje !!  Het lijkt wel of we hem al jaren hebben....  Ik snap echt niet dat ze hem gewoon zonder pardon hebben gedumpt in het dodenstation in Spanje, hij is gewoon een hele brave, gehoorzame lieve hond !!

Hier nog een paar fotos van januari tot en met April 2017. En nog voor en na foto's van onze lieve schattig Toby.  

Groetjes van ons 


Shahaira van Ammers














Geen opmerkingen:

Een reactie posten