vrijdag 14 april 2017

Saartje (ACE Anka)

We zijn nu 3 maanden verder en ik kan niet anders zeggen dan dat het geweldig goed gaat met Anka. We geven haar nog wel dagelijks een paar druppeltjes rescue omdat gebleken is dat ze dan veel rustiger is. Zonder deze druppeltjes wordt ze och nog wat schrikachtig en bang.
Verder is inmiddels wel gebleken dat het een ontzettend lief, trouw en gehoorzaam hondje is. Op haar nieuwe naam (Saartje) en wat Nederlandse woorden na hebben we haar weinig hoeven leren en ze is zeer prettig in de omgang. Ze wandelt los mee en blijft voortdurend in onze buurt. Ook in de duinen, in de aanwezigheid van wild blijft ze onder appel. Dat vind ik echt heel bijzonder. Wij hadden ons geen fijnere hond kunnen wensen.
Ik ben de eerste week met haar naar de dierenarts geweest voor een algemene check. De eerste indruk was gewoon goed. Haar gebroken achterpoot is goed genezen. De stand van het pootje ziet er wat raar uit en ze lijkt wat stijf te lopen maar het geeft haar geen beperkingen, ze kan er alles mee.
Om een lang verhaal kort te maken, we zijn bijzonder blij met deze nieuwe aanwinst en willen haar voor geen goud meer missen.
Ik ben diegene die haar uit het dodingsstation gekocht heeft ook uitermate dankbaar. Het zou echt doodzonde zijn geweest als dit hondje vroegtijdig aan haar einde zou zijn gekomen.

Met vriendelijke groet,
Henk van Meerendonk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten