woensdag 12 april 2017

Kindjes van Bobientje

Na de adoptie van mama Bobientje en haar kindjes is er vorig jaar beslist om een Facebook pagina op te zetten voor ‘De kindjes van Bobientje’.

Daarin plaatsen een aantal adoptanten en opvangmama Ann Vergeylen af en toe een post en foto’s.
Jessica kwam begin dit jaar met het idee om een ‘verjaardagsfeest’ voor de pups te organiseren. Dit werd door Iedereen direct enthousiast onthaald.

De hondenlosloopweide in Aarschot aan het Wit Toreke werd de plek. De afspraak was om samen te komen op zondag 19 maart. Vanwege het rot slecht weer de zaterdag ervoor, beslisten we om geen moddercompetitie te houden, maar de afspraak te verzetten naar zondag 9 april. Same place, same time.

Er werd afgesproken om de nodige versnaperingen mee te brengen en zo geschiedde. Gisteren was het eindelijk zover en de weergoden waren ons meer dan goed gezind. Het was schitterend weer.
Het was super leuk om de adoptanten van de pups te ontmoeten en de honden konden rennen dat het een lieve lust was.
Het werd een erg gezellige tijd samen. Niet alleen hebben we er nu een aantal vrienden bij, maar konden we ook zien dat mama Bobientje de kleinste van het stel is. Haar kinderen zijn duidelijker groter, in dat ze hoger op de poten staan.
Er waren ook twee jongetjes bij (Kubi en Emiel) die het goed met elkaar konden vinden, ook baby Lilith genoot van de aandacht van diverse mensen.

Het was super gezellig en voor volgend jaar maken we zeker een nieuwe afspraak. Wel gaan we nog proberen om de ‘missing’ adoptanten ook zover te krijgen dat ze meekomen.

Op de groepsfoto, zie je van links naar rechts:
Rana met Tolga
Koen met Bobientje
Goedele met Thor
Ann met Boris, Sarabi en Frodo
Kenneth met Lupo



foto van Jessica Hebbinckuys.

foto van Jessica Hebbinckuys.

foto van Jessica Hebbinckuys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten