zondag 5 maart 2017

Update Arya.

Sinds 10 jan. toen Arya eindelijk kwam, ben ik de hele dag bezig geweest met lopen, zindelijkheid, schoonmaken vanwege Giardia, me zorgen maken enz. 
Dankzij de hulp van de nazorg van ACE= Ineke Jongeleen, kan ik het loslaten. De tijd gaat zijn ding doen. We gaan afwachten. 
Nu is er strijd over de Cosy Cave: wie ligt er als eerste in?
Vaak stuivertje wisselen. Samen gaat nog niet.foto van Mayke van Lieshout.
Arya: mijn cave is zo veilig!

foto van Mayke van Lieshout.
Arya: ik ga er niet uit, hoor!

foto van Mayke van Lieshout.
Bart: en ik ook niet!

foto van Mayke van Lieshout.
Bartje; dit was MIJN cave, hoor!
foto van Mayke van Lieshout.
Arya: ik ga hier vrijwillig 's nachts in, maar overdag wil ik de cave!

foto van Mayke van Lieshout.
Bartje: dan moet ik dus in Arya's bench.

foto van Mayke van Lieshout.
Dit is het dichte bij elkaar tot nu toe. In de cave samen is gevecht! De baas wint altijd! Die heet Bartholomeus.
Lieve Arya past zich aan!

1 opmerking:

  1. Oké! Hier solidariteitsboodschap van Maaike en Maatke! Wij, twee verduiveld knappe Bodegeuro's uit België (voorheen uit dat land waar naar't schijnt Sinterklaas ook van komt) protesteren met klem dat de genaamde Bartholomeus, baas zijnde van de genaamde Arya en Bartje niet onmiddellijk en meteen en op staande voet een tweede cave in huis gehaald heeft.
    Persoonlijk bericht voor Arya en Bartje (mag niet gelezen worden door baasjes). Jongens toch actie voeren is de boodschap en dat doe je zo: 1. WEIGER op eender welke plaats te gaan liggen dan in de cave. 2. Zoek de hardste plek van de vloer op en gaat daar liggen heel luid en veelvuldig zuchten. Zet je meest zielige hondenogen op en bekijk je baasjes met een mengeling van ellende, verwachting en veel liefde. Wedden dat ze smelten? Alléé, die van ons toch! Ons lukt dat iedere keer. Succes jongens! Knuf en snuf van Maaike en Maatke

    BeantwoordenVerwijderen